Motorzooi onderdeel:
CRUCIALE RECORDS

ANALOGE HORLOGES:

Huidig record - Vorige records

DIGITALE HORLOGES:
Huidig record - Vorige records


OVERIGE RECORDS:

volladen zwembad - volladen trein - Piercingmaximum

 wasknijpermaximum

---> zwembad
 


-->

CRUCIAAL RECORD ----> Goedkoopste horloge van NL en omstreken.

NIKS met combustiaal aangedreven luxe-machines op twee wielen te maken, komt geen druppel bier aan te pas en als het goed is
zal ie nooit rokend de tijd doorbrengen. Doorgeven eigenlijk. 
Tijdens een 'Oh-ja, wij-zijn-stiekum-getrouwd-etentje' bij mein Schwester (zus, niet te verwarren met 'Schweppes' want da's wat anders ) wist Pa Oomens trots te melden dat ie een horloge had aangeschaft voor slechts 11 gulden 95. Sjeezus, keurig pa... Ik had hem namelijk net verteld dat na de zoveelste condensvlek achter het glas van mijn met quarts-motor aangedreven Prisma tijdmachine een reparatiepoging ietwat anders gelopen was dan goed was voor het ding en vervanging misschien niet onverstandig was.
Keurig netjes met 8.5 atmosfeer ongefilterde lucht uit de compressor de vochtdruppels tussen de tere precisie-delen weggeblazen waarna met twee waterpomptangen het achterdeksel gepoogd werd terug te plaatsen op de originele locatie. Het glas kon daar vreemd genoeg niet tegen. Ding beu......
DE BODEM VOOR EEN PRINCIPE-STRIJD WAS GELEGD !!!

Ik daag u uit deze zoekstrijd met mij aan te gaan. KOOP voor jezelf een horloge dat onder de huidige recordprijs aangeschaft is, overhandig me de aankoopbon en het horloge om een fotootje te maken en wordt daarmee automatisch de recordhouder. Voor het gemak beginnen we het record vandaag, 12-4-2002.
Ik heb m'n voelsprieten al maximaal uitstaan en zal de komende tijd niet op een normale wijze een detailhandelsonderneming kunnen binnenstappen.
Voor de eerlijkheid is een scheiding aangebracht tussen ANALOGE (wijzers) en DIGI's (lcd-displays),
omdat de enorme hoeveelheid vakmanschap die bij de constructie van een wijzermodel komt kijken nooit en te nimmer voor dezelfde prijs gerealiseerd kan worden als bij een LCD-chip gestuurd model.


 
 -->
 

HUIDIG ANALOOG RECORD     -----> EURO 2.71 <-----

Florenz Oomens   13-9-2002   
Euro 2.71 ( jaja )
Na een waarschuwend voorpretmailtje over zijn vondst kwam hij na enkele dagen daadwerkelijk op de proppen met een heus analoog wijzermodel zoals hieronder bewezen wordt met een foto. Al een paar dagen voor het afrekenen aan de kassa had ie 'm al zien liggen, maar dacht dat de huidige recordprijs hieronder lag. Thuis meteen gecheckt op deze page natuurlijk en daarna alsnog helemaal (!!!) naar Blokker in Brecht afgereisd om hem toch maar aan te schaffen.  O.K., paar kleine eigenschappen moeten we wel vermelden. Het is import uit Belgie en de batterij is leeg......
Maar met deze belachelijk aangescherpte prijs gaan we daar niet over zeuren.

Het horloge:     De aankoopbon:


-->

EX - ANALOOG - RECORDHOUDERS

OUD RECORD 3 :
Ed Holleman   9-5-2002    Euro 3.99
Ed belde me 9 mei 2002 op voor een informeel werkoverleg voor het motorweekend van 10-11-12 mei 2002. 'Ik heb iets moois voor jou joh ! ' vertelde hij lachend. Wat dan ? vraag je dan natuurlijk. Zie je vrijdag wel als we op pad gaan. Verdomme Ed, heb 2 nachten niet geslapen. Maar het was het waard. Een schitterend gouden horloge uit de serie 'E-design' in luxe kado-verpakking werd mij inclusief aankoopbon van E 3.99 overhandigd. Het record werd daarmee behoorlijk aangescherpt.
LET WEL: het is niet alles goud wat er blinkt....
KLIK HIER om het horloge te aanschouwen.  

KLIK HIER om de aankoop-bon te zien.

OUD RECORD 2
: Wilma Oomens  25-4-2002  Euro 5.00 
Mein Fräulein Wilma verdiende de eer, ik niet. Ik had haar wel gevraagd de ogen open te houden voor low budget modellen, maar ik had eigenlijk niet echt veel medewerking verwacht bij het aanscherpen zoo eenen zinlozen actie. Vol verrassingen dat mens.
Zij heeft bij V&D Breda een schattig slank dames-Quarts horloge weten aan te schaffen en een garantie van 6 maanden op de batterij weten af te dwingen. Dat was niet zo zo'n probleem, want als je in die orde van omzetbedragen praat kun je natuurlijk wel een vuist maken aan de onderhandelingstafel. Met rundlederen bandje trouwens. Oh ja, en 5 air-miles. Onderste uit de kan, dat mens....... altijd hoor ...
KLIK HIER om het horloge te aanschouwen. 
( doet thans dienst als tijdwijzer op Hammy )
KLIK HIER om de aankoop-bon te zien.
  

OUD RECORD 1
: C.A. Oomens te Breda  12-4-2002  Euro 5.42 ( =NLG 11.95 )

Geen foto's van, exemplaar is inmiddels al weer in bouwgeweld verpletterd.-->

HUIDIG DIGITAAL RECORD       -----> EURO 0.89 <----- 
Beetje rare situatie dit weekend. Krijg ik op 1 dag 2 nieuwe record-horloges plus bon in m'n handen gestopt. De eerste kreeg ik ( weer !! ) van Ingrid bij het ophalen van mijn broer/haar manneke net voor het feestje bij Joost in de handen gedrukt.
Het was ZEER kort het goedkoopste horloge, want nauwelijks een uur later volgde een aanscherping met maar liefst Euro 0.09 door Arno. Uit respect voor de inspanningen zullen we het inmiddels al weer achterhaalde record-klokje van Ingrid natuurlijk ook nog een tijdje aan u tonen.


Arno Siemons  23-8-2002  ( 21:30 uur )   Euro 0.89    ( je leest het goed )
Een paar dagen ervoor had ik al een triomfantelijk mailtje gekregen van Arno's duifje Judith dat er een nieuw records aan zat te komen. Voor de rest kreeg ik geen gegevens, een groot stilzwijgen volgde gedurende enkele dagen. Tot op Joost zijn feestavondje mij een prachtig roze doorschijnend Wibra meisjeshorloge overhandigd werd. 5 functies èn een reserve batterij. 
De verkoop-slogan op de Wibra bon
'voordeliger kan niet' wordt door ons uiteraard meteen geklassificeerd als 'gelul' . Kwestie van tijd.
Aanschouw onderstaande bewijsstukken:

Het horloge ---> .  D
e aankoopbon ---->
 

Ingrid Oomens / Matty Lips  23-8-2002  ( 20:45 uur )   Euro 0.98 
Ook zij mailde me met het goede nieuws dat op 12-8-2002 een digi-klokje aangeschaft was door haar broer Matty, maar dat opsturen met de post wat vertraging had veroorzaakt in de aanlevering.
Jammer, anders hadden ze 10 dagen van de roem kunnen genieten.
Hij had tenslotte toch ook 5 functies en een 'multifunctionele klip'

Het horloge ---> .   D
e aankoopbon ---->

 

-->

EX - DIGITAAL - RECORDHOUDERS

OUD RECORD 3
: Ingrid Oomens   12-8-2002   Euro 0.98
( nog even genieten van de roem hierboven, vooruit dan...)
 
OUD RECORD 2
: Ingrid Oomens   4-7-2002    Euro 1.--
Ja, hallo met Roland. He, met Ingrid, heb je je recordboek in je hand ? Ik wist eerst niet waar ze het over had, want ja, ze drinkt best regelmatig veel bier, dus ja....
Toen voelde ik nattigheid. Ik heb een schitterend horloge voor 1 Euro gekocht. Even had ik licht zuurstoftekort begrijp je wel. Daarna alleen maar respect. Ze was met haar moeder gaan shoppen en moest nog even bij Euroland Oosterhout binnen. Waarvoor dan ? Ja, uhmmm, gewoon even neuzen.
 
KLIK HIER voor een beeld van het horloge. 
KLIK HIER voor d
e aankoopbon. 

OUD RECORD 1
: Cees Oomens   29-6-2002    Euro 1.25
Vader Cees belde me vanaf zijn weekendcaravan op, mobiel. Ik moet jou helemaal niet hebben, maar nou ik je toch heb, ik heb een horloge gekocht voor je, goedkoper kan volgens mij niet. YEAH RIGHT vader. Ik kom er wel een keer mee langs. Die week bracht hij het sportieve monster:
KLIK HIER voor een beeld van het horloge. 
KLIK HIER voor d
e aankoopbon. 


 
-->

CRUCIAAL RECORD ----> Dat zwembad kan voller !!
 
(KLIK = groot)
Patricia Ackermans meldde deze populaire oase in een drukke Japanse stad.


 
-->

CRUCIAAL RECORD ----> Zoveel mogelijk knijpers op je face.
Ja, da's knap, dat dan weer wel.-->

CRUCIAAL RECORD
---->
Piercing maximum bereikt ?
Volgens mij kan er niks meer bij......
Wilma's vriendin Conny trof een maximaal gepierced koppie aan tijdens een vakantie in Cuba.

Sjeezus, au au au -->


-->

CRUCIAAL RECORD
---->
Zoveel mogelijk mensen op 1 trein.
We zijn niet de flauwste wat betreft het aangaan van uitdagingen, maar hier begin ik niet eens aan.
Moet je kijken man:


LET OP: zonder kassabon met vernoemd artikel GÉÉN record !! + gratis telt niet


-->
-->

Laatste onderhouds-sessie aan deze deel-pagina was op: 25.03.2006